Evlilik Öncesi Çift Danışmanlığı

Evlilik Öncesi Çift Danışmanlığı Yapılandırılmış bu sürecin amacı çiftin bireysel dinamiklerinin ve ilişki dinamiğini farkındalığını sağlamak (her çiftin ilişki dinamiği bireysel farklılıkları barındırır ve bunlardan etkilenir)ilişkilerine ve evliliğe bakış açılarını anlama ve anlamlandırma yeteneğini geliştirmektir.

sinav desteği

Sınav Rehberliği Nedir?

Sınav Rehberliği Nedir? Sınav rehberliği bir psikoeğitim sürecidir. Hedef, baş etme yöntemlerini geliştirmek, kaygı ve stres yönetimini öğretmektir.

Psikolog ve psikiyatrist arasındaki fark nedir?

Psikolog ve psikiyatrist arasındaki fark nedir? Psikologlar ve psikiyatristler her ikisi de zihinsel sağlık konularında yardım sunan sağlık profesyonelleridir, ancak farklı yollarla eğitilmiş ve farklı roller üstlenirler.

Bir insan ne zaman psikoloğa gitmeli?

Bir insan ne zaman psikoloğa gitmeli? Bir insanın psikoloğa gitmeye karar vermesi, genellikle kişisel zorluklarla başa çıkamadığı, duygusal sıkıntılar yaşadığı veya yaşam kalitesini olumsuz etkileyen durumlarla karşılaştığı zaman olur.

Psikoloğa gitmek sicile işler mi?

Psikoloğa gitmek sicile işler mi? Genellikle bir psikoloğa gitmek kişinin kaydına negatif bir anlam yüklemez çünkü psikolojik destek almak oldukça yaygın ve normal bir uygulamadır.

Psikolog hangi durumlarda gidilmeli?

Psikolog hangi durumlarda gidilmeli? Psikoloğa gitmenin uygun olduğu durumlar genellikle çeşitli kişisel, duygusal ve zihinsel sorunlarla başa çıkmak için destek aradığınız durumlar olabilir.

Psikolog nedir?

Psikolog Nedir? Bir psikolog, insan davranışlarını ve zihinsel süreçleri inceleyen, bunları anlamak ve iyileştirmek için eğitim almış bir uzmandır

Psikoloji Merkezine Neden Gidilir?

Psikoloji Merkezine Neden Gidilir? Psikoloji merkezlerine gitmek birçok farklı nedene bağlı gerçekleşebilir. Bu nedenlerin büyük çoğunluğu kişinin yaşam kalitesini büyük oranda düşürmektedir.

çiftlerin sornları

Çiftlerde iletişim sorunu

Evli çiftler arasındaki iletişim probleminin sebebi duygu ve düşüncelerinin paylaşılmaması, açık bir iletişimin olmamasıdır.

Bağımlılık Nedir?

Bağımlılık bir madde kullanımını veya davranışı tekrar tekrar yapma ve ondan zevk alma, vazgeçememe ile oluşan biyopsikososyal bir rahatsızlıktır.